×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Tung finalförlust för Fnatic — föll mot före detta Mad Lions

2
Svensklaget får nöja sig med ett silver i Republeagues tredje säsong.
Det blev ingen turneringsvinst för Fnatic. Laget förlorade kvällens final i Republeague mot MAD Lions före detta femma med 1-2 i kartor.

Europa Fnatic
roeJ, mezii, nicoodoz, HEAP, KRIMZ

Europa ex-MAD Lions
Woro2k, Buzz, REDSTAR, TMB, jL

Förlusten lär svida ordentligt för Fnatic då laget tappade en 13-2-ledning till förlust på matchens första karta Mirage. Laget följde upp en dominerande CT-sida med en katastrofal T-sida på kartan och hamnade direkt i underläge i matchen.

Fnatic kvitterade genom att vinna sitt eget kartval Nuke men på Anicent var Freddy "KRiMZ" Johanssons mannar chanslösa. 8-16 skrevs siffrorna i den tredje kartan och med det cementerades Fnatics andraplats i turneringen. För denna drar laget in 30 000 Euro (~320 000 kronor) i prispengar.

Under hela turneringen har Fnatic spelat med det svenska stjärnskottet Ludvig "HEAP" Alonso som sin femte spelare. Det är i skrivande stund oklart om den svenska 22-åringen kommer att fortsätta provspela med laget eller om Fnatic kommer att leta vidare efter sin sista pusselbit i femman.

Artikelbild: Karl-Filip Karlsson/Pinnacle
Videokälla: Republeague/Twitch

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..