×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Fnatic direkt till semifinal i Republeague — plöjde igenom allt motstånd

1
Fnatic går obesegrade i Republeague raka vägen till semifinalen efter 2-1-vinsten mot Mouz NXT.
Fnatic har gått som tåget igenom den tredje säsongen av Republeague och har säkrat sin semifinalplats efter 2-1-vinsten mot mouz NXT.

Matchen startade på Mouz NXT:s kartval Mirage och blev i första halvan en jämn kamp med knappa 8-7-ledningen för Mouz NXT på T-sidan. Fnatic föll dock kort i andra halvan och klarade inte att göra mycket motstånd och torskade kartan med 10-16.

Mötet fortsatte på Inferno och blev en succé för Fnatic som i första halvan som T tog en dominant 10-5-ledning och plöjde i andra halvan sakta men säkert bort motståndarna för en säker 16-11-vinst.

Kampen avgjordes på Nuke och stod titt som tätt med ett knappt 8-7-övertag för Fnatic som T i första halvan. Nagelbitaren fortsatte under andra halvlek när Mouz NXT stod farligt nära matchpoäng men nekades chansen när Fnatic tog 4 raka rundor för kartans 16-14-vinst och därmed matchen.

Serverns power-duo var nyförvärven Nico "nicoodoz" Tamjidi och Fredrik "roeJ" Jørgensen som vid matchens slut hade säkrat 70 respektive 68 frallor var.

Även trial-spelaren Ludvig "HEAP" Alonso levererade en stilren ACE under första rundan i andra halvlek på Nuke.

Fnatic spelar sin semifinalmatch på tisdag klockan 15:00 mot vinnarna mellan Bad News Eagles och Forze.

Artikelbild: Kim "bru1ser" Andersson
igår 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..