×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Fnatic direkt till semifinal i Republeague — plöjde igenom allt motstånd

1
Fnatic går obesegrade i Republeague raka vägen till semifinalen efter 2-1-vinsten mot Mouz NXT.
Fnatic har gått som tåget igenom den tredje säsongen av Republeague och har säkrat sin semifinalplats efter 2-1-vinsten mot mouz NXT.

Matchen startade på Mouz NXT:s kartval Mirage och blev i första halvan en jämn kamp med knappa 8-7-ledningen för Mouz NXT på T-sidan. Fnatic föll dock kort i andra halvan och klarade inte att göra mycket motstånd och torskade kartan med 10-16.

Mötet fortsatte på Inferno och blev en succé för Fnatic som i första halvan som T tog en dominant 10-5-ledning och plöjde i andra halvan sakta men säkert bort motståndarna för en säker 16-11-vinst.

Kampen avgjordes på Nuke och stod titt som tätt med ett knappt 8-7-övertag för Fnatic som T i första halvan. Nagelbitaren fortsatte under andra halvlek när Mouz NXT stod farligt nära matchpoäng men nekades chansen när Fnatic tog 4 raka rundor för kartans 16-14-vinst och därmed matchen.

Serverns power-duo var nyförvärven Nico "nicoodoz" Tamjidi och Fredrik "roeJ" Jørgensen som vid matchens slut hade säkrat 70 respektive 68 frallor var.

Även trial-spelaren Ludvig "HEAP" Alonso levererade en stilren ACE under första rundan i andra halvlek på Nuke.

Fnatic spelar sin semifinalmatch på tisdag klockan 15:00 mot vinnarna mellan Bad News Eagles och Forze.

Artikelbild: Kim "bru1ser" Andersson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..