×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatic finalklara i första turneringen med HEAP

3
Det har blivit ett rejält bra testspel för Ludvig "HEAP" Alonso i Fnatic. Han har hjälpt laget att ta sig till sin första final sedan förra året.
Just nu testspelar Ludvig "HEAP" Alonso med Fnatic. Och det har blivit en bra första turnering i det den svart-orangea tröjan. Efter en vinst mot Bad News Eagles är laget nu klara för final i Republeague Season 3.

Semifinalen startade på Fnatics kartval, Nuke. Där kunde de få en bra start på den attackerande sidan och tog med sig åtta rundor till sidbytet. Väl på sin CT-sida gick det ännu bättre. Där tappade de endast en runda, 16-8 till Fnatic.

Näst på tur vars Ancient och det blev en rejält jämnare match. Det kosovanska laget satte upp en rejält bra T-sida med åtta vunna rundor. Men Fnatic ville inte vara sämre. Deras T-sida lyste starkt och de kunde tillslut stänga matchen med 16-13.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..