×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Förra sportchefen avslöjar: "Försökte sälja hela femman för 1,7 miljoner kronor"

1
Copenhagen Flames ville sälja sitt CS-lag efter deras otippade resa under Stockholm Majorn. Nu avslöjar den tidigare sportchefen att de ville ha mycket mindre pengar för femman än många trodde.
Succélaget Copenhagen Flames har splittrats helt. Två av de tidigare medlemmarna, Fredrik "roeJ" Jørgensen och Nico "nicoodoz" Tamjidi, spelar nu för Fnatic och Jakob "Jabbi" Nygaard har gått till Heroic.

Detta var dock nära på att inte hända. Efter att laget nästan tagit sig till slutspel i Stockholm Majorn förra året så försökte organisationen sälja hela femman. Det ryktade priset då var 500 000 dollar, motsvarande ungefär fem miljoner svenska kronor. Det ska även ha varit väldigt nära att Complexity Gaming köpte femman.

Nu har organisationens tidigare sportchef samt coach, Daniel "vorborg" Vorborg, gått ut med att de faktiskt försökte sälja laget för ännu mindre. I ett inlägg på Twitter berättar han att de gick ner till 160 000 euro, motsvarande ungefär 1,7 miljoner svenska kronor. Trots detta var de ingen organisation som köpte dem.

Laget höll ihop fram till PGL Major Antwerpen där de tillslut lyckades ta sig till slutspel. Efter detta var det försent för hela femman att hålla ihop. Nu har istället spelarna splittras och gått med i olika lag.




Artikelbild: João Ferreira/PGL, Kalle "Hallonkraem" Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..