×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

Finska profilen bänkas efter fyra år i laget

1
HAVU-veteranen Olli "⁠sLowi⁠" Pitkänen bänkas efter en svajig säsong i laget.
Olli "sLowi" Pitkänen bänkas från HAVU Gaming efter fyra år med laget. Detta bekräftar organisationen i ett pressmeddelande.

Beslutet togs efter att laget, och inte minst sLowi, haft en svajig säsong med undermåliga prestationer. VD:n för organisationen uttalar sig om ändringen i pressmeddelandet.

"På grund av det svåra första halvåret 2022 står vi inför stora förändringar med vårt CS:GO-lag. Det innebär att vi måste ta ett farväl till sLowi. Detta är inte den enda förändringen som sker och vi kommer att uppdatera er när de slutgiltiga besluten har fattats. Jag vill tacka sLowi för dessa år tillsammans och önskar honom all lycka i framtiden.", skriver Lasse Salminen.

Sedan sin värvning till laget 2018 har sLowi spelat nästan alla roller på planen från AWP till entry-fragger och IGL. Under tiden i laget stod HAVU som högst på 14:e plats på HLTV:s världsranking och stod som Flashpoints bästa spelare där laget tog brons.

sLowi kommer enligt organisationen vara bänkad tills kontraktet löper ut den 31:a juli då spelaren väntas gå vidare till nya möjligheter.

HAVU är i skrivande stund som följer:

Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack
Videokälla: Republeague/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..