×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Richard Lewis lämnar esporten: "Industrin är skit"

1
En av de mest prisade journalisterna i esporten väljer nu att lämna industrin.
Efter 17 år i branschen har Richard Lewis nu valt att lämna esporten. Den brittiska journalisten offentliggjorde detta i en stream under midsommarhelgen.

Anledningen till detta ska vara att han är trött på industrin. I streamen berättar han att han inte tyckt att esportindustrin varit rolig för honom sedan Boston Majorn 2018. "Industrin är skit, jag hatar den och jag har kommit till slutsatsen om hur mycket jag faktiskt hatar den.

Som journalist har Lewis gjort mycket som blivit hyllad. Bland detta var att släppa information om iBuyPower-skandalen som ledde till att sju personer blev livstidsbannade från att delta i Majors.

Det var även hos Richard Lewis som Robin "Fifflaren" Johansson gick ut med information om allt som hade hänt i Ninjas in Pyjamas. Hans journalistik har blivit hyllad flera gånger och han har vunnit pris som bästa esportjournalist två gånger, 2016 och 2019.

Den brittiska 40-åringen har även varit en del av sändnignsteam under många år i Counter-Strike. Mestadels som värd och expert. Av dessa var sex stycken Major och den senaste var PGL Major Stockholm.



Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..