×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Ryssland

Före detta Navi-stjärnans tabbe: Förlorade FPL-plats efter inloggsmissen

1
Lagkamraten berättade om Egor "flamie" Vasilyevs tabbe i en livesändning.
Den ryska före detta Natus Vincere-spelaren Egor "flamie" Vasilyev förlorade sin plats i Faceit Pro League (FPL) på ett minst sagt snöpligt sätt. Efter att ha spelat från ett internetcafé glömde 25-åringen att logga ut från sitt Faceit-konto varpå nästa person som använde datorn lämnade ligan, rapporterar den ryska nyhetssajten Escorenews.

Det var flamies nuvarande lagkamrat Denis "deko" Zhukov som delade med sig av berättelsen under en av sina livesändningar.

— Egor spelade från ett internetcafé, han loggade in på Faceit och glömde att logga ut, säger han i sändningen.

— Någon snubbe använde datorn senare och lämnade FPL. Så Egor fick be om en ny invite när han kommit hem.

Enligt deko ska problemet ha löst sig i slutändan och flamie fick tillbaka sin plats i ligan.

Under åren 2015-2021 var flamie en del av Natus Vincere. Under sin tid i Navi vann han bland annat Blast Premiers världsfinal 2020, IEM Katowice år 2020 och Starseries & i-Leagues sjunde säsong. Sedan januari i år spelar han i det ryska laget 1WIN.

Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..