×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Ryssland

Efter ett halvår på bänken – Navi släpper stjärnan

1
24-åringen blir en fri agent efter sex år.
Egor "flamie" Vasilyev har varit en del av Natus Vincere sedan 2015, men är nu släppt som en fri agent. Det kom nyligen ändrade regler till Regional Major Ranking som säger att om man roterar ut en spelare tappar man 20% av lagets poäng. Då Navi länge har roterat Flamie och Valeriy "B1t" Vakhovskiy som siste spelare, gjorde man valet att släppa Flamie så att han kan ta del av andra möjligheter.

Flamie kommer fortsättningsvis vara en del av Natus Vincere Junior, och kommer delta i Weplay Academy Season 2. Detta kommer ge honom en chans att visa upp sina färdigheter innan de förväntade globala lagändringarna som brukar ske efter Majorn.

Under tiden är Flamie fri att hitta ett nytt lag om han så önskar.

Artikelbild: Pressbild/HLTV
Video: Twitch/ESL
igår 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..