×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Portugal

Natus Vincere säkrar guldet — dominerade Vitality i storfinalen av Blast Premier

2
Natus Vincere visade än en gång varför de är ett av världens absolut bästa lag i finalen mot Team Vitality.
Natus Vincere tar hem förstaplatsen i Blast Premier Spring Finals efter 2-0-slakten av Team Vitality i storfinalen.


Finalen inleddes på Navis kartval Mirage och blev trots ett par spännande första rundor en Navi-sidad halva. Med en 10-5-ledning för Navi som T fortsatte lagets momentum under andra halvan med raketfart och slutade i en dominant 16-8-vinst för Oleksandr "s1mple" Kostyliev och kamraterna.

Mötet fortsatte på Overpass och såg Navi först på dominansbollen i första halvlek som CT med en enastående 11-4-ledning som satte laget i en bekväm position. Navi fortsatte uppvisa varför de är ett av världens bästa lag genom att snabbt stänga ner kartan med 16-5 och därmed matchen.

Finalens klart starkaste spelare var Navi-stjärnan Valeriy "b1t" Vakhovskiy som vid matchens slut stod på en 41-25 KD-rating, ADR 103.9 samt en HLTV-rating på 1.55.

Med vinsten i hand säkrar Navi sin plats i Blast Premier World Final samt en prispeng på ca 2 miljoner kronor medans silverplatsen för Vitality ger en prispeng på ca 850 000 kronor samt en god pott poäng i Blast Premier.


Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..