×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Portugal

Natus Vincere säkrar guldet — dominerade Vitality i storfinalen av Blast Premier

2
Natus Vincere visade än en gång varför de är ett av världens absolut bästa lag i finalen mot Team Vitality.
Natus Vincere tar hem förstaplatsen i Blast Premier Spring Finals efter 2-0-slakten av Team Vitality i storfinalen.


Finalen inleddes på Navis kartval Mirage och blev trots ett par spännande första rundor en Navi-sidad halva. Med en 10-5-ledning för Navi som T fortsatte lagets momentum under andra halvan med raketfart och slutade i en dominant 16-8-vinst för Oleksandr "s1mple" Kostyliev och kamraterna.

Mötet fortsatte på Overpass och såg Navi först på dominansbollen i första halvlek som CT med en enastående 11-4-ledning som satte laget i en bekväm position. Navi fortsatte uppvisa varför de är ett av världens bästa lag genom att snabbt stänga ner kartan med 16-5 och därmed matchen.

Finalens klart starkaste spelare var Navi-stjärnan Valeriy "B1t" Vakhovskiy som vid matchens slut stod på en 41-25 KD-rating, ADR 103.9 samt en HLTV-rating på 1.55.

Med vinsten i hand säkrar Navi sin plats i Blast Premier World Final samt en prispeng på ca 2 miljoner kronor medans silverplatsen för Vitality ger en prispeng på ca 850 000 kronor samt en god pott poäng i Blast Premier.


Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch
2022-08-15 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..