×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Natus Vincere placerar flamie på bänken — B1T in i på heltid

1
Natus Vincere har under året använt sig utav sex spelare. Detta kommer de dock inte kunna göra under nästa RMR-turnering då de skulle straffas med poängförlust. Därför väljer de nu att placera Egor "flamie" Vasilyev på bänken.
I maj kommer de första RMR-turneringarna att spelas. Det är fortfarande oklart vilka som kommer att arrangera de för CIS-området men då RMR-turneringar fungerar som kval till nästa major så får lag minus om de använder sig utav en sjätte spelare. Ett lag som satsat hårt på sexmannalag är Natus Vincere. På grund av de minuspoängen de kan få så väljer de nu istället att presentera sin femma för turneringen.

Det kanske blir en liten förvåning för många då det är Egor "flamie" Vasilyev som blir placerad på bänken. Den ryska spelaren har varit en del av Navi sedan 2015 och vunnit ett stort antal turneringar samt placerad sig på andraplats under två majors. Det blir istället Valeriy "b1t" Vakhovskiy som går in som lagets femte spelare. Han har tidigare setts spela Mirage och Overpass för laget och kommer nu att vara med på alla kartor. Det är just nu oklart om Navi kommer att återvända till ett sexmannalag efter RMR-turneringen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..