×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Serverkaos förstörde Astralis-talangens debut i huvudlaget

1
Tekniska problem förstörde den danska talangens debut i Astralis.
Det var inte mycket som gick Astralis väg under gårdagen. Inför det danska storlagets öppningsmatch i Roobet Cup tvingades laget göra en sista minuten-ändring i sin femma då Lukas "gla1ve" Rossander blivit sjuk.

Akademispelaren Frederik "Fessor" Sørensen kallades upp som ersättare för gla1ve och skulle därmed få göra sin debut i huvudlaget i matchen mot Movistar Riders. Så blev dock inte riktigt fallet.

13 rundor in i matchens första karta Mirage drabbades arrangören av stora tekniska problem med matchservern. Till följd av problemen tvingades man till slut att skjuta upp matchen till torsdagen.

Klockan 12:00 på torsdagen kickar matchen igång på nytt. Då får Fessor en ny chans att fullfölja sin Astralis-debut.

Artikelbild: Pressbild/Astralis och Roobet Cup
Videokälla: ESL/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..