×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Före detta Astralis-spelaren återvänder till sitt gamla lag: "Skönt att vara tillbaka"

3
Philip "Lucky" Ewald går tillbaka till sitt gamla lag efter att ha fått lämna Astralis.
Philip "Lucky" Ewald är klar för en comeback i Tricked Esport. Det meddelar organisationen genom ett pressmeddelande.

Den 19-årige AWP-talangen lämnade Tricked så sent som i augusti förra året för att ersätta Nicolai "dev1ce" Reedtz i Astralis. Sejouren i Astralis blev dock ingen succé och redan efter sex månader i startfemman placerades Lucky på bänken till förmån för Asger "farlig" Jensen.

— Efter att ha varit på en plats där det var väldigt turbulent och stundtals kaotiskt med många ersättare i laget är det väldigt skönt att vara tillbaka på en plats där jag känner mig hemma och där jag vet hur saker och ting fungerar, säger Lucky i Trickeds pressmeddelande.

Tricked är just nu rankade på plats 84 på HLTV:s världsranking. Lucky kommer att göra sin comeback redan ikväll klockan 18:00 då laget möter Esports Club Kyiv i gruppspelet av Elisa Invitationals vårsäsong.


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch
igår 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..