×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Danske Major-vinnaren klar för comeback — skrivit på för nytt lag

2
Den forna Astralis-spelaren Markus "⁠Kjaerbye⁠" Kjærbye har presenterats som Endpoints senaste nyförvärv.
Den danska Major-vinnaren Markus "Kjaerbye" Kjærbye chockade CS-världen förra året när han meddelade att han lägger ner sin spelarkarriär. Nu är 24-åringen tillbaka i full kraft och har skrivit på ett nytt kontrakt med den brittiska organisationen Team Endpoint.

Redan i april i år berättade Kjaerbye att han ångrat sitt beslut om att pensionera sig och sade då i en intervju med nyhetssajten Dexerto att han är redo komma tillbaka till proffsscenen. Nu är återgången till proffslivet alltså fullbordat.

— Jag är glad över att kunna säga att jag har hittat den perfekta platsen att plocka upp mitt gevär på igen med Endpoint", säger Kjaerbye i ett pressmeddelande.

— Människorna bakom Endpoint, och kulturen de har skapat, har gång på gång visat att de har strukturerna för att låta spelare maximera sin potential, vilket är precis vad jag letar efter.

Kjaerbye har en bakgrund i flera starka organisationer som Dignitas, Astralis och Faze Clan. Sina största framgångar nådde han med Astralis där han bland annat vann Majorn i Atlanta 2017, IEM Katowice 2017 och Dreamhack Masters Stockholm 2018.

Kjaerbye debuterar i Endpoint-tröjan om drygt en vecka då laget deltar i ESL Pro League Conference som spelas på plats på Dreamhack i Jönköping med start den 16 juni.

Endpoints CS:GO-femma är:
Max " MiGHTYMAX" Heath
Kia "surreal" Man
Joey "CRUC1AL" Steusel
Guy "Nertz" Iluz
Markus "Kjaerbye" Kjærbye

Artikelbild: Pressbild/Endpoint
Videokälla: Dreamhack/Twitch
igår 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..