×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Transferrykte: Evil Geniuses-stjärnorna på väg att lämna laget

1
Evil Geniuses-duon kan tvingas bort från laget efter säsongen.
Cvetelin "CeRq" Dimitrov och Vincent "Brehze" Cayonte är på väg bort från Evil Geniuses. Det rapporterar den amerikanska nyhetssajten Dust2.us.

Enligt sajten sitter både CeRq och Brehze på utgående kontrakt som avslutas i september och någon förlängning har ännu inte skrivits på. Duon har spelat i EG sedan 2019 och är de två sista medlemmarna i femman som organisationen värvade från NRG hösten 2019.

Brehze och CeRqs största framgångar i EG har kommit under åren 2019—2020 då laget tog hem turneringsvinster i Starseries & I-Leagues åttonde säsong, Blast Premiers amerikanska finaler och ESL One New York. Laget slutade dessutom på en delad tredjeplats i Berlin-Majorn år 2019.

Den senaste tiden har resultaten varit desto sämre. Under vårsäsongen har EG slutat på en förnedrande sistaplats i både ESL Pro Leagues och Blast Premiers gruppspel. Utöver det misslyckades laget att kvala till Majorn i Antwerpen och IEM Dallas. Till följd av de svaga resultaten meddelade organisationen att man framöver kommer att satsa på ett unikt upplägg med 15 kontrakterade CS-spelare.

Om uppgifterna från Dust2.us stämmer skulle EG:s huvudlag ställa upp med följande spelare:
Jake "Stewie2k" Yip
Timothy "autimatic" Ta
Will "RUSH" Wierzba

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..