×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

Vitality-stjärnans hårda ord om Stewie2k: "Inte lämpad att vara kapten"

1
Dan "apEX" Madesclaire riktade en rejäl känga mot Jake "Stewie2k" Yip när han var gäst i en fransk podcast.
Förra veckan gästade Team Vitalitys franska in-game leader Dan "apEX" Madesclaire podcasten "La Pause". I avsnittet diskuterades bland annat Evil Geniuses unika satsning på en 15 man stor spelartrupp.

I samband med EG-diskussionen gled samtalet också in på den amerikanska organisationens storstjärna Jake "Stewie2k" Yip. Enligt nyhetssajten Dust2.us, som översatt podcasten från franska, fällde apEX då ett par rejält giftiga kommentarer rörande spelaren.

— Jag tycker helt klart inte att Stewie2k är lämpad att vara kapten. Han förstår det inte själv och inte Evil Geniuses heller. Det är en röra, säger apEX i intervjun samtidigt som han gör klart att det är lagets fel att situationen är som den är.

Tidigare i podcasten hade apEX också nämnt att Stewie2k tjänar "dubbelt så mycket som mig" och att han har information om att det skulle finnas en spricka mellan spelaren och EG:s coachingstab. Vitalitys kapten har själv uppgett att han tjänar omkring 20 000 Euro (~210 000 kronor) i månaden.

Vitality spelar sin nästa turnering i veckan då laget deltar i Blast Premiers säsongsfinaler. Evil Geniuses har i skrivande stund inga tävlingsmatcher planerade inför den närmaste tiden.

Artikelbild: Stefan Romare och Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..