×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

Kickade EG-coachen efter storbråket: "Gör inte detta för att hämnas"

1
Är dramat mellan den tidigare EG-coachen och Stewie2K över nu? Det kanske nu har slagits en spik i kistan.
Under de senaste två veckorna har det varit hårda ord som flugit mellan Evil Geniuses-kaptenen Jake "Stewie2k" Yip och lagets tidigare assisterande coach, Paolo "EVY" Berbudeau. Allt detta började med en intervju som EVY gjorde med franska sajten 1pv.

Han riktade hård kritik mot Stewie2K. Något som den amerikanska spelaren svarade på i en lång stream, sammanfattning av de punkterna går att se här. Nu har EVY gjort ett sista uttalande om detta.

I en Twittlonger skriver fransmannen att han inte direkt ville skada Stewie2Kmen förstår även att detta kan skada hans rykte. Han menar att det finns en skillnad mot att göra något av illvilja och att gå ut med någons, vad han kallar, orättvisa och dåliga beteende.

EVY avslutar med att säga att inte gör detta för att hämnas eller för att skapa något slags "buzz" utan mer för att säga något offentligt som många sagt privat. Han berättar att han blivit erbjuden att dela med sig av starkare bevis till en journalist men att han inte vill ge detta då de kan skada de andra EG-spelarna.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..