×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Kickade coachen och EG-stjärnan i öppet bråk på Twitter: "En ny nivå av skruvad och dramatisk historia"

1
Jake "Stewie2k" Yip och hans tidigare tränare har råkat i luven på varandra.
En uppmärksammad artikel i den franska nyhetssajten 1PV där Evil Geniuses före detta assisterande coach Paolo "EVY" Berbudeau kritiserar Jake "Stewie2k" Yip har lett till ett öppet bråk mellan de båda på Twitter.

I intervjun berättar den franska coachen, som lämnade EG förra månaden, att coachingstaben hade stora problem med Stewie2ks mentalitet vilket i förlängningen ledde till att huvudcoachen Damien "maLeK" Marcel slutade i laget.

— Stewie hälsade inte på Damien när han kom in i rummet. När Damien pratade tittade han på sin dator och lyssnade inte. Ibland lyssnade han men vände sig om och svarade inte. En av de värsta sakerna jag såg var att han vägrade att ta taktiska timeouts. Damien sade att han ville ha en taktikpaus men Stewie sade nej, säger EVY bland annat i intervjun.

Förutom att kritisera Stewie2ks mentalitet riktade EVY också en rejäl känga mot spelarens förmåga in-game.

— Stewie har fått till några riktigt snygga clutches för oss, men han har en 0.55-rating mot topp 5-lag med EG. Man kan ifrågasätta hans nivå, han utmanar inte sig själv som spelare längre och han är ingen bra ledare, säger EVY.

I ett uttalande på Twitter svarar Stewie2k på kritiken. Enligt spelaren stämmer det att han och maLeK haft svårigheter att samarbeta men att artikeln inte berättar hela historien.

"Det finns alltid två sidor av ett mynt men wow, det här är en ny nivå av en skruvad och alltför dramatisk historia som får mig att se så dålig ut. Jag tar ansvar för att ha agerat i frustration men inte på det sättet som den här killen får det att verka", skriver Stewie2k.EVY och maLeK lämnade sina tränarroller i EG under förra månaden efter flera misslyckade resultat under våren. Sedan dess har organisationen gjort en unik satsning på sin CS:GO-division och signat tio nya spelare.

Huvudfemman, som leds av Stewie2k, har inte spelat någon tävlingsmatch sedan april.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch
2022-08-15 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..