×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Evil Geniuses i unikt upplägg — signar 10 spelare till CS-laget

1
Jake "Stewie2K" Yip får tio nya lagkamrater i Evil Geniuses.
Evil Geniuses gör en ordentlig satsning på sitt CS:GO-lag. Under dagen presenterade EG hela tio nyförvärv till laget vilket innebär att organisationen nu har 15 CS-spelare signade.

Nyförvärven utgörs av två av Nordamerikas starkaste femmor i sin helhet inklusive lagens coach. Det är spelare och coacher som tidigare tillhört Party Astronauts och Carpe Diem som nu skrivit på för EG.

Upplägget ska vara inspirerat av organisationens League of Legends-upplägg där man också har tre femmor som representerar EG. Lagets tidigare huvudfemma kommer dock fortsättningsvis att vara startfemman för resten av året.

— Plötsligt har Evil Geniuses potential att spela i tre turneringar samtidigt. Ingenting håller oss tillbaka. Vår RMR-femma kan i princip fokusera helt och hållet på att ge oss bästa möjliga förutsättningar för att ta oss till Majors, säger EG-chefen Danny Engels om upplägget i en intervju med Dot Esports.

Satsningen kommer efter en turbulent period för organisationens CS-lag. Under vårsäsongen slutade EG sist i både ESL Pro Leagues och Blast Premiers gruppspel. Utöver det misslyckades laget dessutom att kvala till både Majorn i Antwerpen och IEM Dallas.

Evil Geniuses har nu följande spelare kontrakterade:

Vincent "Brehze" Cayonte
Cvetelin "CeRq" Dimitrov
Jake "Stewie2k" Yip
Timothy "autimatic" Ta
Will "RUSH" Wierzba
Ben "ben1337" Smith
Josh "PwnAlone" Pigue
Jonathan "djay" Dallal
Jonathan "Jonji" Carey
Wesley "viz" Harris
Colby "Walco" Walsh
Jerric "wiz" Jiang
Jadan "HexT" Postma
Connor "Chop" Sullivan
Anthony "CLASIA" Kearney

Artikelbild: João Ferreira/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..