×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Mediauppgifter: Ryska stjärnan kan ersätta Boombl4 som IGL i Natus Vincere

1
Denis "electronic" Sharipov ska vara beredd att ta över som IGL i Navi.
Natus Vinceres ryska rifler Denis "electronic" Sharipov kan ta över Kirill "Boombl4" Mikhailovs roll som in-game leader i laget. Det avslöjar organisationens operative chef Alexey "xaoc" Kucherov i en intervju med nyhetssajten Dexerto.

Upplägget skulle göra det möjligt för Natus Vincere att signa en ersättare för electronic istället för att värva in en ny in-game leader till laget. Sedan tidigare har det ryktats om att den lettiska spelaren Mareks "YEKINDAR" Gajinskis skulle vara aktuell för organisationen, något som xaoc så sent som igår dementerade.

I intervjun med Dexerto avslöjar chefen istället att man är intresserade av YEKINDARs tidigare lagkamrat i Virtus.pro, Timur "Buster" Tulepov. En förutsättning för detta skulle dock vara att VP släpper buster utan ersättning då Natus Vincere inte vill göra utbetalningar till ryskägda organisationer.

Artikelbild: João Ferreira/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..