×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Portugal

Natus Vincere-coachen om s1mples framtid: "Ingenting varar för evigt"

1
Andrey "B1ad3" Gorodensky öppnar upp om en framtid för Natus Vincere utan Oleksandr "s1mple" Kostyliev.
Oleksandr "s1mple" Kostyliev chockade CS:GO-världen häromdagen när han bekräftade att han överväger att ta en paus från spelandet efter säsongen. Om så blir fallet skulle det innebära att höstens säsong kan spelas utan världens just nu bästa spelare.

I en intervju med nyhetssajten Pley öppnar Natus Vinceres huvudcoach Andrey "B1ad3" Gorodensky upp om sina tankar om lagets framtid. 35-åringen medger att det vore ett slag mot laget om s1mple tar en paus men att han försöker att blicka framåt.

— Om det händer så händer det. Ingenting varar för evigt, allting har sin tid. Min inställning är att vara realistisk, säger han i intervjun.

— Vi har haft våra fina stunder och om det skulle hända kommer vi att uppskatta det vi haft och blicka framåt. Men jag hoppas så klart att det inte kommer att hända.

Natus Vincere spelar sin nästa tävlingsmatch senare idag då laget ställs mot världsettan Faze Clan i kvartsfinalen av Blast Premiers vårfinaler. Tungviktsmötet är schemalagt att starta klockan 16:30.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..