×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Övrigt

Profilens hyllning till s1mple: "En person jag alltid kan lita på"

1
CS-ikonen James Banks delar sina känslor kring Navi och Oleksandr "s1mple" Kostyliev.
CS-ikonen James Banks hyllar Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Natus Vincere i en intervju med escorenews under Majorn i Antwerpen.

Under intervjun ställs ett flertal frågor till Banks som går från yrket som intervjuare på storscenen till hur man bör ty sig med frågor till spelare på scen. Mot slutet av intervjun med Banks riktas mer fokus mot Navi och s1mple som ger oss en inblick i relationen.

Vid frågan kring Banks relation med Navi-spelarna, speciellt s1mple, frågar escorenews hur legendaren är i enskildhet och hur annorlunda Sasha är från legendaren vi ser på scen.

- Jag skulle inte säga jätteannorlunda. Självklart är han mer öppen IRL för att han inte delar allt med fansen. Jag tror att jag bara är jag, bra eller dålig, och jag visar allting, men det är inget fel med andra approacher, säger Banks och fortsätter.

Det är massvis med spelare i världen som inte delar med sig av sitt privata liv och sånt. Sasha är en mix. Ibland ser vi semesterbilder och flickvänsbilder, och ibland är han bara mer spelfokuserad och det är så han gör det.

För mig tror jag att jag fick se mer av den riktiga s1mple. Vi är goda vänner. Han är någon jag alltid kan lita på och självklart har han hjälpt mig massor tidigare, avslutar Banks.

Intervjun rör även James Banks mål kring manager-rollen i hans karriär och frågas om han en dag skulle vilja ha sin egna organisation.

- Uppenbarligen är jag en enorm Navi-fanboy och en dag skulle det vara att gå med i Navi. Men jag tror för att det ska hända måste jag förbättra min ryska och ukrainska ganska mycket. Det måste ha blivit väldigt förbättrat. Men jag menar, även för Bad News Eagles, om de får ett bra erbjudande och inte behöver mig som manager längre så bryr jag mig inte, jag vill bara hjälpa grabbarna att få någonting, säger Banks och fortsätter.

Jag sätter inte ett mål med det, det är typ som att om det är intressant för mig så gör jag det. BNE var intressant för att jag gillade folket, vi har liknande attityder, mentalitet och jag ser en yngre version av mig i dem, när jag var spelare, avslutar Banks.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..