×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Portugal

s1mple avslöjar: "Kommer kanske att ta en paus"

1
Världens bästa spelare kan vara på väg att ta en paus från spelandet.
För ett par veckor sedan förbryllade världens bästa CS:GO-spelare Oleksandr "s1mple" Kostyliev sina fans genom ett kryptiskt meddelande på Twitter. I meddelandet skrev -spelaren att han "fortfarande funderar över sitt beslut" vilket ledde till spekulationer om vad för beslut han syftade på.

Nu har världsstjärnan avslöjat vad uttalandet handlade om. I en intervju med CS:GO-sajten HLTV inför Blast Premiers vårfinaler berättar s1mple att inlägget refererar till huruvida han kommer att fortsätta spela professionellt under hela året eller om han kommer att ta en paus.

— Det handlar om att jag ska bestämma mig för vad jag ska göra. Jag vet inte vad som kommer att hända med organisationen och alla spelare. Vi måste fortfarande bestämma oss för om vi ska hålla ihop eller om vi ska göra fler förändringar, säger s1mple.

— Jag kanske tar en paus för att jag behöver ordna med saker i livet. Jag behöver flytta, jag behöver fixa fram en massa dokument... När man har turnering efter turnering har man helt enkelt inte tid.

Rysslands invasion av Ukraina är en av orsakerna bakom spelarens överväganden. Till följd av invasionen har s1mple fått lämna sin hemstad Kyiv och har nu ingen fast bostad.

— Jag har inte någon lägenhet nu eller ett hus där jag kan bo permanent, det är ett stort problem. Jag behöver få ordning på mitt liv, jag vill spela och streama och inte behöva bry mig om andra saker, inte resa runt med samma resväska i ett halvår, säger han.

— Mina lagkamrater bor med sina familjer. Jag bor överallt och bara reser och reser och jag har blivit mentalt trött på det.

Navi spelar sin första gruppspelsmatch i Blast Premiers vårfinaler ikväll klockan 17:00. Laget ställs då mot OG.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..