×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska stjärnan om jakten på nytt lag: "Gäller att synas så mycket man kan"

2
Patrik "f0rest" Lindberg hoppas att inhoppet i Fnatic ska leda till nya möjligheter.
Den svenska CS:GO-legendaren Patrik "f0rest" Lindberg är högaktuell som inhoppare i Fnatic under veckans miljonturnering Pinnacle Cup Championship. I en intervju med Fragbite berättar den transferlistade veteranen att han ser inhoppet som ett bra tillfälle att visa upp sig i jakten på ett nytt lag.

— Det gäller att synas så mycket man kan, speciellt när man blir transferlistad. Det var en gyllene möjlighet att komma ner hit. Det är alltid positivt att synas och går det bra kanske det lockar folk, säger han.

Dignitas, som f0rest varit en del av sedan början av 2020, valde att transferlista hela lagets svenska femma efter vårens misslyckade Major-kval. Enligt f0rest kom beskedet som en överraskning för svenskarna.

— Det kom lite som en chock. Alla förväntade sig att något skulle hända, sedan att det var så drastiskt var det nog ingen som väntade sig, säger han.

— Jag tror att vi kunde blivit jävligt bra och det står jag fast vid. Vi fick bara inte pusselbitarna att sitta där de skulle och då blev det kämpigt. Potentialen fanns definitivt där och det är tråkigt att det slutade på sättet som det gjorde.

För egen del är f0rest fast besluten att ta sig tillbaka till toppen igen. Målet är fortfarande att spela LAN-turneringar mot de bästa spelarna i världen.

— Det hade inte varit så jävla soft att lägga musen på hyllan efter det där. Det är inte så jag vill lämna scenen, att lalla runt lite med onlineligor. Det är sådana här turneringar jag vill spela och förhoppningsvis går det riktigt bra här.

Kommer vi att få se f0rest på en Major igen?
— Defintitivt.

Se hela intervjun med f0rest i spelaren ovan.

Artikelbild: Kalle Strömgren

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..