×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Evil Geniuses-chefen ber om ursäkt efter vårens fiaskon: "Kommer att göra förändringar"

2
Förlusten i Blast Premier Showdown kan ha varit droppen som fick bägaren att rinna över.
När Evil Geniuses inför vårsäsongen 2022 presenterade sin ombyggda CS:GO-division sade organisationens vd Nicole LaPointe Jameson att laget var "här för att rädda nordamerikansk CS". Så har det inte riktigt blivit.

Under våren har EG:s resultat varit ännu sämre än under fjolåret. I vår har laget slutat sist i både ESL Pro League och Blast Premiers gruppspel samt misslyckats att kvala till såväl Majorn i Antwerpen som IEM Dallas.

Efter att laget förlorat sitt kvartsfinalmöte med Godsent i Blast Premier Showdown valde LaPointe Jameson att be om ursäkt till alla lagets fans.

"Besviken över CS:GO-resultatet idag, jag ber om ursäkt till alla fans... Vi är inte nöjda med dessa resultat och är fast beslutna att göra förändringar för att bli bättre!" skriver EG-chefen på Twitter.


Till följd av EG:s misslyckade kvalinsatser kommer laget att missa Majorn i Antwerpen, IEM Dallas och Blast Premiers säsongfinaler vilket är en stor del av säsongens resterande storturneringar. Det innebär att det finns gott om tid för organisationen att genomföra de förändringar som krävs för att få laget på rätt bana igen.

Artikelbild: Pressbild/Evil Geniuses
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..