×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Natus Vincere-stjärnans stenhårda vapenkritik: "Rent fusk"

1
Valeriy "B1t" Vakhovskiy tror att det bara är en tidsfråga innan Valve nerfar M4A1-S.
Sedan Valve buffade M4A1-S förra året har vapnet ökat i popularitet och bidragit starkt till att metan lutar åt ett CT-övertag på i princip alla kartor. Nu spår Natus Vinceres stjärnrifler Valeriy "b1t" Vakhovskiy att vapnet kommer att nerfas.

Under en sändning på Twitch gav 19-åringen sin syn på vapnets styrka just nu och enligt honom är M4A1-S nästan att likställa med fusk.

— Att använda M4A1-S är som att fuska. På långa på Overpass kan du till exempel skjuta på kroppen och döda en motståndare med AK, för om han inte skjuter dig i huvudet kan du enkelt outspraya honom, förklarar han.

Innan vapnet buffades spelade B1t mestadels med M4A4 men under 2022 har han, liksom flera andra proffs, bytt till M4A1-S.

— Med M4A1-S kan du seriöst stompa på långdistans. Den har dessutom en silencer, låg rekyl och kostar 2900 dollar. Jag vet inte när de kommer att fixa det, men förr eller senare måste de göra det, säger han.

Artikelbild: João Ferreira
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..