×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Officiellt: 25-årige doldisen hoppar in i Natus Vincere

1
Viktor "sdy" Orudzhev gör entré i Natus Vincere och får chansen att visa fram fötterna i Blast Premier Spring Finals.
Natus Vincere introducerar Viktor "sdy" Orudjev som inhoppare för laget inför Blast Premier Spring Finals. Detta meddelar organisationen i ett pressmeddelande.

I pressmeddelandet skriver Navi att framtiden i laget för sdy helt och hållet kommer baseras på hans prestationer under turneringen. Organisationen tackar även spelarens lag MAD Lions för utlånandet av spelaren.

Tidigare har sdy även spelat med Team Spirit och har deltagit i tre Majors, vunnit Pinnacle Cup II och placerat på 3-4:e plats i IEM World Championship.

På Twitter tackar sdy Natus Vincere för möjligheten och även potentiella framtida möjligheter och hoppas på att kunna göra sitt bästa av sin tid som inlånad i laget.

Navi spelar sin första match med den nya femman mot OG den 15:e juni med schemalagd starttid klockan 17:00 i Blast Premier Spring Finals.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..