×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

CIS

Natus Vincere-stjärnan bekräftar: electroNic tar över som IGL

1
Nu står det klart hur Natus Vincere ställer upp i Blast Premiers säsongsfinaler.
Det blir Natus Vinceres ryska stjärnrifler Denis "electronic" Sharipov som tar över Kirill "Boombl4" Mikhailovs uppgifter som in-game leader i laget. Det bekräftar Valeriy "b1t" Vakhovskiy under en livesändning på Twitch.

Genom uttalandet sätter B1t punkt för alla spekulationer som florerat kring vem av Natus Vincere-spelarna som skulle ta över IGL-rollen från Boombl4. Då Navi som organisation ännu inte bekräftat vad den långsiktiga planen är kring femman är det dock oklart om electroNics rollbyte är tänkt som en permanent lösning eller om den är tillfällig.

Navi spelar sin första tävlingsmatch med sin nya femma på onsdag nästa vecka. Då ställs världstrean mot OG i Blast Premiers vårfinaler.

Natus Vincere femma just nu:
Denis "electronic" Sharipov (IGL)
Oleksandr "s1mple" Kostyliev
Valeriy "b1t" Vakhovskiy
Ilya "Perfecto" Zalutskiy
Victor "sdy" Orudzhev

Artikelbild: João Ferreira/PGL och Kalle Strömgren
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..