×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kanada

Klipp på xQc:s världelösa CS-spelande blir viralt — gör allting fel

1
Kan detta vara världens sämsta play?
Streamingstjärnan Felix "xQc" Lengyel har en bakgrund som proffs i FPS-spelet Overwatch. I och med detta överraskade den 26-åriga streamern sina fans rejält genom att stå för tidernas kanske sämsta play när han i helgen spelade Counter-Strike under en av sina sändningar.

I ett klipp som spridits som en löpeld på både Twitter och Reddit syns hur xQc totalt fuckar upp och lyckas med bedriften att på bara några sekunder kasta en molotov på en lagkamrat, teamflasha densamme och sedan teamkilla en annan lagkamrat. I skrivande stund har klippet över 235 000 visningar på Twitch.

Se xQc:s otroliga fail här:


Artikelbild: xQc/Twitch
igår 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..