×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Krönika

Fem spaningar från Majorkvalet: "Aldrig hört så många ryska svordomar"

2
Majorkvalet är färdigspelat och alla lag som ska delta i Majorn är klara. Här är Fragbites Kalle "Hallonkraem" Strömgrens spaningar från kvalet.

Dålig stämning hos Navi

Med bara en förlust mot Heroic så kanske det låter lite konstigt att jag ens lägger en spaning om Natus Vincere. Men på plats i Rumänien så kunde man se att detta inte var samma Navi som tidigare. Det var väldigt mycket interna bråk i laget.

Laget har ofta skrikit mycket på varandra i sina matcher men detta var annorlunda, speciellt från Denis "electronic" Sharipov. Jag har aldrig i mitt liv hört så många ryska svordomar, inte ens i matchmaking. Om det inte skulle vara fullt med kameror närvarande så tror jag nästan att de hade kunnat börja slåss.

Frustrerade Navi-medlemmar var ingen ovanlig syn i Rumänien
Frustrerade Navi-medlemmar var ingen ovanlig syn i Rumänien

Är NIP ett topplag?

Med köpet av Ludvig "Brollan" Brolin så förväntade sig nog alla en rejält lyft i Ninjas in Pyjamas. Detta fick vi också se. Den unga stjärnan presterade riktigt bra men även andra spelare gjorde sitt. Med endast en förlust mot ett riktigt taggat Copenhagen Flames så ser NIP riktigt vassa ut.

Jag vill inte jinxa något men med denna lineup ska NIP vara solklara till slutspel i Antwerpen. Med platsen direkt in i Legends Stage har de nu också tid att förbereda sig på riktigt. NIP är på väg att återta sin rätta plats som ett topplag.

Outsider är bara ett skal av sig själva

Ett av mina favoritlag har länge varit Virtus.pro som nu istället går under namnet . Under majorkvalet var det dock något som inte såg rätt ut. När de tillslut lyckades kvala till Majorn såg de inte ens glada ut. Det var endast coachen, Dastan "dastan" Akbaev, som såg glad ut på riktigt.

Efter Majorn eller runt spelarpausen i sommar så kommer vi nog få se förändringar i detta lag om inte hela CIS-scenen. Rysslands invasion av Ukraina har lett till splittringar i många lag. Jag tror inte att Mareks "YEKINDAR" Gajinskis spelar kvar för detta laget så länge till.

dastans kram till YEKINDAR kändes mer som
dastans kram till YEKINDAR kändes mer som "hejdå" än "jippi tjiho Major"

Rullande schema — bra eller anus?

På plats var detta som en skänk från ovan. Att inte behöva jobba 12 timmar varje dag i ett litet rum som delades av press och andra som arbetade på eventet var väldigt skönt. Men detta betyder inte att det är bra för scenen i stort.

En major är till för att tittas på. Om man tror att en match ska börja 15 men den istället börjar 12 är det något som inte står rätt till. Det går inte för en tittare att planera sina dagar runt detta. För de som inte har turen att titta på CS som sitt jobb så missar man lätt sina favoritlag. Detta måste ändras på något sätt under Majorn.

Det är dags att ge upp Fnatic

Nä jag tycker inte att jag är för hård. Jag har tidigare sagt att jag inte ser någon framtiden för Fnatic. Detta tror jag nu också de flesta ser. Det är dags att ge upp på detta projekt.

Fnatic som organisation ska vara med på Majorn, så är det bara. Men detta laget är inte ett lag som förtjänar att vara på Majorn och det är smärtsamt tydligt. Ge upp och börja om, det finns ingen framtid med detta laget.

KRIMZ förtjänar bättre än detta Fnatic
KRIMZ förtjänar bättre än detta Fnatic



Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..