×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Faze och Ence säkrar slutspelsplats — Encore och Movistar Riders utslagna

1
Förhandsfavoriterna är klara för slutspel i IEM Dallas efter segrar i nattens matcher.
Under natten till tisdagen spelades fyra matcher i grupp A i IEM Dallas-gruppspelet. I toppstriden säkrade två av turneringens stora förhandsfavoriter, Faze Clan och ENCE Esports, slutspelsplatser efter varsin 2-0-vinst mot Team Vitality respektive G2 Esports.


Faze Clans vinst mot Vitality blev relativt bekväm efter 16-11 på Dust2 och 16-10 på Nuke. Robin "ropz" Kool var serverns dödligaste spelare med 45 kills totalt över de två kartorna.


Matchen mellan Ence och G2 blev betydligt jämnare, men det var Ence som drog det längsta strået när laget vann med 16-14 på både Dust2 och Nuke.

I bottenstriden av gruppen blev det också två 2-0-vinster till Astralis och MOUZ mot Encore (före detta LookingForOrg) respektive Movistar Riders. Dessa resultat innebär att det är färdigspelat för både Encore och Movistar Riders för den här gången då lagen slutar sist i gruppen.

I grupp A återstår nu en seedningsmatch mellan Faze Clan och Ence som avgör vilket av lagen som får en direktplats i semifinalen. I kampen om gruppens sista slutspelsplats möter G2 och Astralis varandra klockan 01:00 natten till på onsdagen medan Vitality och Mouz spelar klockan 21:30 på tisdagskvällen.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..