×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Tung förlust för NIP i IEM Dallas öppningsmatch — förlorande på Ancient mot BIG

0
Svenskarna fick inte spelet att stämma mot BIG.
Det blev ingen vidare start på IEM Dallas för svenskarna i Ninjas in Pyjamas. Laget förlorade kvällens öppningsmatch mot BIG med 10-16 på Ancient.


NIP hamnade i underläge direkt efter att laget förlorat den inledande pistolrundan på T-sidan. Tack vare fint spel från duon Ludvig "Brollan" Brolin och Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora kunde svenskarna ändå säkra sex rundvinster i den första halvleken.

I den andra halvleken förlorade NIP ytterligare en pistolrunda vilket gav BIG chansen att dra ifrån rejält. Florian "syrsoN" Rische storspelade med sin AWP och ledde tillsammans med Josef "faveN" Baumann sitt lag till en förkrossande 15-7-ledning.

NIP lyckades vinna ett par CT-rundor men till slut kunde BIG stänga matchen efter att ha överlistat svenskarna i en 2v4-situation.

För NIP väntar nu en direkt avgörande utslagningsmatch där laget får möta Complexity Gaming som förlorade sin öppningsmatch mot MIBR med hela 4-16. Utslagningsmatchen är schemalagd att spelas klockan 18:00 på tisdagen.

Artikelbild: Stefan Petrescu/PGL

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..