×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Brollan utsedd till en av Majorns bästa spelare

2
CS:GO-sajten HLTV tycker att svensken var en av de bästa spelarna under Majorn.
Efter en fin insats i Legends Stage tog Ninjas in Pyjamas resa i Antwerpen-Majorn slut i kvartsfinalen mot Faze Clan. Även om svenskarna inte nådde de absoluta topplaceringarna utsågs lagets nyförvärv Ludvig "Brollan" Brolin till en av turneringens bästa spelare.

Det är CS:GO-sajten HLTV som under helgen valde att presentera turneringens tio bästa spelare. Faze Clans norrman Håvard "rain" Nygaard utsågs då till turneringens bästa spelare, medan de övriga nio på topplistan prisades som EVP:s (Exceptionally Valuable Player).

Brollan utsågs till turneringens tionde bästa spelare, främst tack vare hans stabila insats i gruppspelsmatcherna i Legends Stage. I segermatcherna mot Team Vitality, Cloud9 och Furia Esports var Brollan en av de mest framträdande spelarna på servern. I förlusterna mot Faze Clan och Natus Vincere hade 19-åringen några tuffare kartor vilket drog ned hans sammantagna betyg.

Ikväll spelar Brollan och NIP sin öppningsmatch i IEM Dallas. Laget möter BIG med schemalagd start klockan 21:30.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..