×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Heroic missar IEM Dallas — ersätts av MIBR

1
Danskarna stoppas från att resa till USA på grund av Covid 19-problematik.
Heroic missar IEM Dallas och ersätts av MIBR efter att en av spelarna stött på Covid 19-relaterad problematik inför resan. Detta bekräftar IEM i ett pressmeddelande på Twitter.

Enligt ersättningsreglerna hos arrangören ESL väljs ersättande laget uts baserat på ESL Världsranking och accepterade inbjudan till turneringen för att spela sin öppningsmatch mot Complexity Gaming.

Heroic kommenterar nyheten på sin officiella Twitter och skriver:

"Vi är väldigt ledsna och besvikna eftersom vi verkligen ville till Dallas. Nästa gång. Lycka till till alla lagen!"

Även lagkapten Casper "cadiaN" Møller kommenterar beslutet med att det suger och att han kände att laget hade bra chanser på titeln.

I skrivande stund står det oklart vilken spelare som Covid-problematiken relaterar till och vad exakt det är som hindrar laget från att kunna resa till USA.

Även Team Spirit har tvingats ge upp sin plats i turneringen på grund av visumproblematik i samband med krigssituationen mellan Ryssland och Ukraina och dess sanktioner.

Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..