×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Grillska Örebro vinner Gymnasieligan — förlorade inte en karta under finalerna

2
Örebroskolan försvarade sin titel i helgens Gymnasieligan-finaler.
Under helgen spelades finalerna av höstterminens upplaga av Gymnasieligan på plats i Uppsala. Totalt åtta lag gjorde upp om en sammanlagd prispott om 20 000 kronor och i slutändan var det de regerande mästarna Örebro Grillska som kammade hem segern i turneringen.

Grillska ställde upp med två femmor i turneringen men det var B-femman som till slut kunde spela hem förstaplatsen. Laget gick obesegrade genom både gruppspelet och slutspelet och förlorade inte en enda karta under hela finalhelgen.

Sverige Grillska Örebro B
farah, prone, kronkzz, roker, free

Sverige Bobergsgymnasiet
mxttias, blixtard, sn0wmagie, zilco, thorns

Finalen, där Grillska Örebro mötte Bobergsgymnasiet, inleddes på Vertigo. Efter en jämn första halvlek kunde Grillska genom en stark T-sida dra ifrån och säkra kartvinsten med 16-9.

Inferno blev en rakt igenom jämn karta där Bobergsgymnasiet hade möjlighet att kvittera matchen men Grillska lyckades pressa fram en övertid. Väl där var det Grillska som var vassast och slutresultatet skrevs till 19-17.


Artikelbild: Pressbild/Publiclir

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..