×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lilmix krossar Lemondogs i semifinalen av Fragleague CSGO Nordic Championship

1
Lilmix tog hem en bekväm 2-0-vinst mot Lemondogs i semifinalen av Nordic Championship.
Spänningen var på topp när det var dags för första semifinalen i Fragleague CSGO Nordic Championship. Det som gjorde saken ännu mer spännande var det faktum att det rörde sig om ett svenskt derby mellan Lilmix och Lemondogs. Matchen blev dock relativt kortfattad när Lilmix kammade hem det med 2-0.

På Inferno så började Lemondogs starkt och efter en bra terroristhalva så såg det ut att bli en jämn match. När Lilmix bytte över så fick de upp ett otroligt momentum och de vann kartan med 16-9. På Ancient så var det ingen fråga om vilket lag som var bäst när Lilmix tog hem 11 rundor i rad som t och de avslutade på 16-7.

De föredetta AURA-spelarna fortsätter skina i sitt nya lag och idag blev det Johan "Hype" Engblom som hade mest kills på Inferno. På Ancient var det lagkamraten Jonatan "bobeksde" Persson som tog över och redan efter första halvan hade han över 20 frags.

Vinsten innebär att Lilmix tar sig vidare till finalen av Fragleague Nordic Championship där de kommer möta vinnaren mellan Vikings Esports och Cocolovers.

Videokälla: Elitserien/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..