×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

NIP-stjärnornas ord efter Major-uttåget: "Vi gav allt vi hade men räckte inte till"

1
De svenska stjärnorna sörjde kvartsfinalförlusten mot Faze Clan.
Ninjas in Pyjamas Major-resa i Antwerpen är över. Laget förlorade gårdagens kvartsfinal mot världsettan Faze Clan med 1-2 i kartor och är därmed utslagna ur turneringen.

Efter matchen tog flera av NIP:s spelare och ledare till Twitter för att ventilera sina känslor. Inte helt oväntat var det framförallt besvikelse som tog sig uttryck från NIP-lägret.

"Vi gav allt vi hade men räckte inte till. GGWP Faze Clan", skrev NIP-kaptenen Hampus "hampus" Poser kort efter matchens avslut.

NIP:s nyförvärv Ludvig "Brollan" Brolin uttryckte först hur ledsen han var över resultatet. Senare under kvällen, när den största besvikelsen lagt sig, kunde 19-åringen ändå känna stolthet över lagets insats.

"Tyvärr kunde vi inte slåss om Major-titeln den här gången. Jag är verkligen stolt över vad vi har åstadkommit som ett lag under denna period! Tack alla för stödet, jag uppskattar det verkligen och lycka till till alla som är kvar i turneringen!" skriver Brollan.

Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora nöjde sig med att kort och gott konstatera att förlora känns skit medan Fredrik "REZ" Sterner lovade att laget framöver kommer att prestera ännu bättre.
Nästa tävling för Ninjas In Pyjamas är IEM Dallas. Turneringens gruppspel inleds den 30 maj och det är ännu okänt vilka lag NIP kommer att få möta i gruppen.

Artikelbild: Pressbild/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..