×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Belgien

Astralis-kaptenen efter lagets sämsta Major någonsin: "Så fucking besviken på mig själv"

2
Den danska stjärnan Lukas "gla1ve" Rossander bad om ursäkt till fansen efter Astralis misslyckande i Majorn.
Det ville sig inte för Astralis i årets Major. Laget krigade på i Challengers Stage men räckte inte till i de avgörande bo3-matcherna mot Team Spirit och Team Liquid. Förlusterna innebär att laget slutar på en delad sjuttondeplats i Majorn, vilket är Astralis sämsta placering i en Major någonsin.

Kort efter lagets uttåg valde flera Astralis-spelare att be sina fans om ursäkt för den förhållandevis svaga insatsen. Lagets kapten Lukas "gla1ve" Rossander, som själv vunnit fyra Majors med Astralis under sin karriär, var självkritisk efter förlusten mot Liquid.

"Det var det för oss den här gången, det känns riktigt dåligt att åka ut så tidigt och jag är så fucking besviken på mig själv i allmänhet för den här turneringen. Vi hade chansen idag men tog den tyvärr inte", skriver gla1ve efter förlusten.


Lagets bästa spelare under turneringen har under tvekan varit Benjamin "blameF" Bremer. I dagens förlust mot Liquid var han strålande på Vertigo och stod ensam för 40 kills på kartan som danskarna, trots blameFs fina insats, förlorade.

"Förlåt till alla fans för den här insatsen, vi spelade inte bra. Så ledsen just nu, det går inte att beskriva den här känslan", skriver 24-åringen på Twitter.


Nu väntar ett par veckor utan tävlingsmatcher för Astralis. Nästa turnering som danskarna deltar i är IEM Dallas som startar med gruppspel den 31 maj.

Artikelbild: Kalle Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..