×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

NIP utslagna ur Majorn — förlorade kvartsfinalen mot Faze

1
Våra svenska hjältar är utslagna ur Majorn.
Det är färdigspelat för Ninjas in Pyjamas i Majorn i Antwerpen. Det står klart efter att svenskarna förlorat kvällens kvartsfinal mot världsettan Faze Clan med 1-2 i kartor.

Förlusten innebär att svenskarna slutar på en delad femteplats vilket är samma placering som man uppnådde i höstens Major i Stockholm.


Matchen började på Faze Clans kartval Nuke. NIP fick en kanonstart och lyckades vinna de första fem rundorna på CT-sidan. Därefter arbetade sig Faze Clan in i matchen och vid halvtidsvilan var ställningen 9-6 till NIP.

Den andra halvan av Nuke dominerades totalt av Faze Clan på CT-sidan. Håvard "rain" Nygaard var fenomenal och avslutade kartan, som Faze Clan till slut vann med 16-10, med 24 kills och en ADR på 104.

På NIP:s kartval Overpass öppnade svenskarna på T-sidan. NIP hade en godkänd första halvlek men det var Faze Clan som hade en 8-7-ledning efter 15 rundor.

Den andra halvleken fortsatte vara jämn. Ludvig "Brollan" Brolin och Hampus "hampus" Poser steppade dock upp rejält för NIP och tog flera viktiga frags när svenskarna ryckte till en 16-13-vinst.

På Inferno öppnade NIP starkt på CT-sidan men Faze Clan avslutade starkast och svenskarnas halvtidsledning var knappa 8-7. I den andra halvleken blev NIP totalt överkörda. Svenskarna vann inte en enda runda på T-sidan och slutresultatet skrevs 16-8 i Fazes favör. Robin "ropz" Kool var kartans gigant och avslutade med 27 kills.

Artikelbild: Kalle Strömgren

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..