×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Topplistan: 5 spelare som imponerade i Legends Stage

2
Legends Stage av Majorn i Antwerpen är färdigspelad. Här är våra 5 toppval av spelare som imponerat på planen.

5. René "TeSeS" Madsen (Heroic)



Heroics stjärndansk Rene "TeSeS" Madsen har under Legends Stage presterat rejält med imponerande insatser.

Stark, självsäker och pricksäker har han tillsammans med laget i sista chansen lyckats säkra sin slutspelsplats efter vinster mot topplag som G2 Esports och Team Vitality.

Från sina 5 spelade matcher i Legends Stage har TeSeS plockat sammanlagt 170 frags med en genomsnittlig HLTV-rating på 1.07.

Heroic spelar sin kvartsfinalmatch i slutspelet av Majorn i Antwerpen på fredag med schemalagd starttid klockan 20:00 mot Natus Vincere.


4. Paweł "dycha" Dycha (ENCE)



Från ENCE Esports intar Paweł "dycha" Dycha topplistan från Legends Stage.

Laget gick igenom Legends Stage med endast en matchförlust mot Copenhagen Flames i Bo1 på Ancient men har besegrat topplag som Faze Clan, och Heroic på vägen.

dychas nerver av stål tillsammans med sin pricksäkerhet har lyckats imponera på planen i flera aspekter från vunna dueller till välplanerade avanceringar. En minst sagt farlig motståndare individuellt såväl som med sina lagkamrater om ryggen.

Under de 4 spelade matcherna i Legends Stage lyckades den polska skytten säkra totalt 121 frags samt en imponerande genomsnittlig HLTV-rating på 1.28.

Ence spelar sin kvartsfinalmatch på fredag med schemalagd starttid klockan 16:30 mot Copenhagen Flames och får sin chans på revansch.


3. Ludvig "Brollan" Brolin (Ninjas in Pyjamas)



Svenskt stjärnlöfte och nyfunnen ninja från Ninjas in Pyjamas intar listan som ensam svensk. Ludvig "Brollan" Brolin som trots sin korta tid i laget har briljerat under Legends Stage.

NIP gick starkt igenom Legends Stage med endast en enda matchförlust som var mot Natus Vincere men har annars plöjt igenom giganter som Team Vitality, Furia Esports samt Cloud9.

Brollan på planen är en fröjd för ögat och minst sagt räddningen i kniviga situationer bland ninjorna. Iskall och knivskarp i sitt spelande har Brollan inte minst levererat viktiga och snygga frags, men även avgörande strategiska plays.

Under lagets 4 spelade matcher har Brollan samlat på sig totalt 123 frags och står i nuläget på en 1.17 HLTV-rating.

NIP spelar sin kvartsfinalmatch mot Faze Clan imorgon med schemalagd starttid klockan 16:30.


2. Ilya "m0NESY" Osipov (G2)



Superlöfte och superstjärna från G2 Esports, Ilya "m0NESY" Osipov. Trots lagets misslyckade försök till slutspelet intar m0NESY listan som en av Legends Stages mest imponerande spelare.

Trots sin ringa ålder, relativt korta tid med laget och inte minst individuella debut i en Major så har m0NESY redan mätt sig med CS-världens giganter i både spelkunskap samt förmåga.

17-åringen är minst sagt en jävel med AWP:n men är lika farlig med vilket vapen som helst, och detta bevisas för varje gång man ser m0NESY på spelplanen.

G2 sumpade sin sista chans till slutspelet efter 1-2-förlusten mot Furia Esports men stod starka över lag som Outsiders och Imperial Esports. Knappa förluster sågs mot bland andra Natus Vincere.

Under lagets totalt 5 spelade matcher i Legends Stage lyckades Major-debutanten säkra sammanlagt 195 frags och snittade på 1.19 i HLTV-rating.

1. Valerii "b1t" Vakhovskyi (Natus Vincere)



Från regerande Major-mästarna Natus Vincere intar Valeriy "b1t" Vakhovskiy listan som obesegrad i Legends Stage.

Navi tillsynes seglade igenom Legends Stage med tre raka matchvinster som till stor del var b1ts förtjänst. Tack vare hans otroligt dynamiska rörelsemönster samt knivskarpa aim är han en mycket farlig motståndare såväl i grupp som ensam.

Trots att rampljuset ofta skiner som starkast på lagkamraten Oleksandr "s1mple" Kostyliev så är det svårt att undvika b1ts imponerande insatser och statistik från samtliga spelade matcher.

Under lagets totalt 3 spelade matcher i Legends Stage hade b1t roffat åt sig sammanlagt 121 frags samt en HLTV-rating på 1.43 som pekar på hans makalösa förmåga att slakta motståndet.

Navi spelar sin kvartsfinalmatch i Majorn på fredag mot Heroic med schemalagd starttid klockan 20:00.


Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..