×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Ny tittarsuccé för Majorn — över 1,1 miljoner samtidiga tittare i Legends Stage

1
Majorn i Antwerpen fortsätter att krossa tidigare tittarrekord.
Att Majorn i Antwerpen varit en stor tittarsuccé har nog inte undgått någon. Efter att Legends Stage avslutats går det att konstatera att Majorn fortsätter att slå tidigare rekord.

Enligt analysverktyget Esports Charts har Antwerpens Legends Stage överträffat samma fas i Stockholms-majorn i antalet tittade timmar, antal samtidiga tittare i snitt och högsta uppmätta tittarsiffra.

Den siffra som är mest imponerade är den högst uppmätta tittarsiffran. I matchen mellan G2 Esports och Furia Esports noterades över 1,1 miljoner samtidiga tittare. Det är 14 % mer än samma siffra i Stockholms-majorn.

En intressant aspekt är att den kanal som varit mest populär inte är PGL:s officiella Twitch-kanaler. Istället är det den brasilianska CS:GO-profilen Alexandre "Gaules" Borbas Twitch-kanal som lockat flest tittare till turneringen. 38-åringen kommenterar matcher på portugisiska vilket drar enorma mängder brasilianska tittare.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..