×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

NIP ställs mot världsettan — här är alla kvartsfinaler i Majorn

1
Det är slutspelsdags i Majorn i Antwerpen och NIP är först ut. Här är schemat för alla kvartsfinaler.
Ninjas in Pyjamas inviger Majorn i Antwerpens slutspel med Major-debutanten Patrick "es3tag" Hansen i sin kvartsfinal mot världsettan Faze Clan.

I skrivande stund står Faze Clan som klara förhandsfavoriter men kan slås gula och blåa av ninjorna med rätt sammanhållning, fokus, kartval och hunger.

Team Spirit och Furia Esports avslutar morgondagen med sitt kvartsfinalsmöte där varken ryssarna eller brassarna står som större förhandsfavoriter. Men med tidigare insatser och resultat kommer det minst sagt bli en spännande match.

På fredagen ställs ENCE Esports mot Copenhagen Flames som gör sitt andra Major-försök där Ence står som stora förhandsfavoriter.

Fredagens sista kvartsfinalmatch blir mellan regerande Major-mästarna Natus Vincere och Heroic. Oleksandr "s1mple" Kostyliev och company är största förhandsfavoriterna i samtliga kvartsfinalmatcher.

Här är schemat för kvartsfinalerna:



Matchernas sändningar kan ses på PGL:s officiella Twitch-kanal för intressenter.

Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..