×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Vitality tar hem övertidsrysare mot BIG — slår ut tyska storlaget

1
Storlaget överlever ännu en spelomgång i Majorn.
Team Vitality klamrar sig kvar i Majorns Legends Stage. Laget vann idag sin andra raka match då laget besegrade BIG med 2-1 i kartor efter dubbla övertidsdramor.

För BIG innebär förlusten att laget är utslagna ur Majorn medan Vitality överlever ännu en dag i turneringen. Om den dansk-franska femman vinner ytterligare en bo3-match imorgon säkrar laget en plats i slutspelet.


Mathieu "ZywOo" Herbaut inledde dagens match på ett strålande vis. På Vitalitys kartval Mirage var 21-åringen ostoppbar och toppade scoreboarden med 24 kills när Vitality tog en bekväm 16-9-seger på kartan.

På BIG:s kartval Vertigo öppnade tyskarna ruggigt starkt. Laget vann nio raka T-rundor och gick till halvtidsvila med en 11-4-ledning. Vitality svarade dock med ett lika starkt anfallsspel i andra halvlek och kartan kom att avgöras på övertid. Där krävdes det två övertider innan BIG kunde säkra kartvinsten.

På Nuke fortsatte lagen att hålla jämna steg med varandra. Efter 30 rundor skiljde ingenting dem åt och matchens andra övertid var ett faktum.

Den här gången var det Vitality, med en storspelande ZywOo i spetsen, som drog det längsta strået. Slutresultatet skrevs 19-17 och ZywOo noterades för hela 38 kills(!) på kartan.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..