×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Ny chans för NIP att säkra slutspelsplats i Majorn — här är alla omgångens matcher

1
Ninjas In Pyjamas väg till Major-slutspelet går genom brasilianskt motstånd.
Ninjas in Pyjamas hade chansen att säkra en slutspelsplats i Majorn redan igår men åkte på sin första förlust i Antwerpen mot de regerande mästarna Natus Vincere. Idag får svenskarna en ny chans att knipa en kvartsfinalplats.

I den fjärde spelomgången av Legends Stage ställs NIP mot det brasilianska laget Furia Esports. Vinnaren i matchen tar en slutspelsplats medan förloraren får spela en direkt avgörande match i morgondagens avslutande spelomgång.

På pappret ser det ut att bli ett mycket jämnt möte då de båda lagen kommer med nästintill identiska resultat under våren. Båda lagen tog sig till semifinal i vårens säsong av ESL Pro League och bägge lagen missade slutspelet i IEM Katowice. Lägg därtill på att både NIP och Furia åkte ut i kvartsfinalen av förra årets Major i Stockholm.

Om NIP ska lyckas få stopp på Furia kommer det att krävas att laget lyckas hantera Yuri "yuurih" Santos. 22-åringen har varit fenomenal i inledningen av Legends Stage och är en av de spelare som imponerat mest under de senaste dagarna.

För NIP har insatserna varit mer blandade. Fredrik "REZ" Sterner hade en strålande match mot Team Vitality men nådde inte upp i samma nivåer i gårdagens förlust mot Navi. 24-åringen har en erkänt hög högstanivå och om svenskarna vill undvika ytterligare en Legends Stage-match krävs sannolikt en REZ i högform.

Matchen mellan Furia och NIP är schemalagd att börja klockan 15:45 idag.

Här är alla omgångens matcher

Toppmatcher

Toppmatcherna spelas mellan lag som vunnit två matcher och förlorat en. Matcherna spelas i bo3-format och det vinnande laget säkrar en plats i Major-slutspelet.



Bottenmatcher

Bottenmatcherna spelas mellan lag som förlorat två matcher och vunnit en. Matcherna spelas i bo3-format och det förlorande laget åker ut ur turneringen.



Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..