×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Vitality säkrar första vinsten i Legends Stage — slår ut Team Liquid

1
Nordamerikas sista Major-hopp är utslagna ur turneringen.
Efter två raka förluster i gårdagens inledande spelomgångar lyckades storlaget Team Vitality idag ta sin första vinst i Legends Stage. Laget besegrade Team Liquid med 2-0 i kartor i dagens avgörande bottenmatch.

För Vitality innebär vinsten att laget får kriga vidare i Majorn ytterligare en spelomgång. Laget behöver dock vinna två bo3-matcher i rad för att säkra en plats i slutspelet.

Resultatet innebär också att Nordamerikas sista Major-hopp är ute ur turneringen. Då Liquid förlorade sina bo1-matcher mot Furia Esports och Heroic igår slutar laget på en delad jumboplats i Legends Stage.


Matchen inleddes på Liquids kartval Mirage. Vitality hade en fantastisk CT-sida och släppte bara två rundor till Liquid i den första halvleken. När Vitality också vann pistolrundan i den andra halvleken var kartan i princip över och Vitality vann till slut med 16-7.

Dust2 blev en snäppet jämnare historia då Liquid lyckades hålla jämna steg med Vitality under åtminstone den första halvleken. Den andra halvleken blev mer ensidig och Vitality säkrade till slut sin andra kartvinst med 16-11.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..