×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Faze Clan säkrar kvartsfinalsplats i Majorn — vände och vann mot Flames

2
Världsettan säkrar en plats i Major-slutspelet efter att ha vänt underläge till seger mot Copenhagen Flames.
Faze Clan säkrar en slutspelsplats i Majorn. Det står klart efter att världsettan besegrat Copenhagen Flames med 2-1 i kartor.

Danskarna har fortfarande chansen att nå Major-slutspelet men måste vinna sin sista Legends Stage-match under morgondagen. Vilka som blir Flames motståndare imorgon bestäms först när dagens spelomgång är färdigspelad.


Trots att Faze Clan vann bägge pistolrundorna på Inferno var Flames laget som tog ledningen i matchen. Fredrik "roeJ" Jørgensen hade med sina 24 frallor flest kills på servern när danskarna säkrade kartan med 16-13.

På Ancient var Håvard "rain" Nygaard fenomenal och stod för 30 kills när Faze Clan kvitterade matchen. Återigen slutade kartan 16-13 men den här gången i Fazes favör.

Avgörandet på Nuke blev sedan en ensidig historia. Faze Clan dominerade fullständigt på T-sidan och säkrade hela 13 rundor i den första halvleken. Att Flames vann pistolrundan på T-sidan hjälpte föga och Faze kunde till slut stänga matchen med hela 16-6.

För de stora förhandsfavoriterna Faze Clan innebär förlusten att laget har kniven mot strupen och måste vinna en bo3-match imorgon för att ta sig till slutspelet. Vilka Faze får möta imorgon avgörs först efter att samtliga dagens matcher i Majorn är färdigspelade.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..