×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Faze Clan tar andra raka segern — kan säkra slutspelsplats

1
Cloud9 var chanslösa mot Faze Clans stensäkra försvarsspel på Nuke.
Världsettan Faze Clan tog sin andra vinst i Majorns Legends Stage. Laget spelade ut Cloud9 ordentligt på Nuke och tog en bekväm 16-8-seger på kartan.


Cloud9:s ryska femma öppnade matchen starkt på CT-sidan och gick snabbt upp till en 7-3-ledning. Faze lyckades dock få ordning på anfallsspelet under de sista fem rundorna och kunde gå till halvtidsvila i ledning 8-7.

När det var dags för Faze att försvara gjorde stjärnlaget inga misstag. Cloud9 fick bara vinna en enda runda under den andra halvleken när ett dominant Faze Clan säkrade segern med 16-8.

Håvard "rain" Nygaard och Robin "ropz" Kool var serverns dödligaste spelare med 24 respektive 23 kills vardera.


I den andra bo1-matchen som spelades samtidigt hade Furia Esports-spelaren Rafael "saffee" Costa en riktigt stark match i lagets möte med BIG. Den 27-årige AWP-spelaren noterades för 25 kills på Vertigo när Furia tog en 16-10-seger på kartan.

I och med dessa resultat har Faze Clan och Furia chansen att säkra en plats i Major-slutspelet imorgon. För Cloud9 och BIG väntar måstematcher där lagen måste vinna för att undvika att bli utslagna ur Majorn.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..