×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Tung övertidsvinst för Heroic— spelar hem Vertigo mot G2 Esports

1
Heroic drog det längsta strået mot G2 Esports.
Det danska storlaget Heroic är tillbaka på vinnarspåret i Majorn. Laget besegrade G2 Esports med 19-17 efter övertidsdramatik på Vertigo.


Mötet mellan de två storlagen blev en jämn historia där bägge sidor visade prov på en hög högstanivå. Efter 30 rundor skilde inget lagen åt och matchen kom att avgöras på övertid.

På övertiden öppnade G2 vasst och vann de inledande två CT-rundorna. Därefter vände Heroic helt och vann fyra raka rundor vilket var tillräckligt för att säkra vinsten.


I matchen mellan ENCE Esports och fortsatte Ence-spelaren Lotan "Spinx" Giladi att leverera på Major-scenen. Den 21-årige israelen, som imponerade rejält i Challengers Stage, toppade återigen scoreboarden för sitt lag när Ence tog en övertygande 16-8-seger på Mirage.

Resultaten innebär att Heroic och Ence har möjligheten att säkra en plats i Major-slutspelet imorgon. För G2 och Outsiders väntar istället ödesmatcher i morgon där lagen måste vinna för att hålla sig kvar i turneringen.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..