×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

NIP ställs mot regerande Major-mästarna — här är alla omgångens matcher

1
Kan Ninjas In Pyjamas sätta stopp för Oleksandr "s1mple" Kostyliev?
Ninjas in Pyjamas fick en strålande start på Majorn i Antwerpen. Svenskarna vann bägge sina inledande bo1-matcher och kan, om laget vinner en tredje raka match idag, säkra en plats i Major-slutspelet.

Dagens motstånd blir en riktigt tuff nöt att knäcka då NIP ställs mot de regerande Major-mästarna Natus Vincere. Navi dominerade CS:GO-scenen totalt under förra året men har under 2022 ännu inte vunnit en stor turnering och till följd av detta tappat sin förstaplats på CS:GO-sajten HLTV:s världsranking.

NIP och Navi har mött varandra två gånger under våren, bägge gångerna i Blast Premiers gruppspel. Svenskarna har vunnit en av de matcherna och förlorat en, men värt att notera är att laget sedan dess plockat in Ludvig "Brollan" Brolin som spelar istället för Love "phzy" Smidebrant.

Alla matcher i spelomgång tre i Legends Stage

Mittenmatcher

Mittenmatcherna spelas mellan lag som vann en match och förlorade en match under gårdagen. Matcherna spelas i bo1-format.



Bottenmatcher

Bottenmatcherna spelas mellan lag som förlorade bägge sina matcher under gårdagen. Matcherna spelas i bo3-format och det förlorande laget åker ut ur turneringen.



Toppmatcher

Toppmatcherna spelas mellan lag som vann bägge sina matcher under gårdagen. Matcherna spelas i bo3-format och det vinnande laget säkrar en plats i Major-slutspelet.


Artikelbild: Kalle Strömgren

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..