×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

NIP besegrar Cloud9 i Legends Stage — skapade ett inferno på Inferno

1
Ninjas in Pyjamas med Ludvig "Brollan" Brolin i spetsen står en vinst ifrån en slutspelsplats i Majorn.
Ninjas in Pyjamas cementerar drömstarten i Legends Stage med en 16-14-vinst mot Cloud9 i Legends Stage av Majorn i Antwerpen.


Matchen spelades på Inferno och var en riktig rysare i första halvan där ninjorna på CT-sidan med nöd och näppe säkrade en 8-7-ledning mot C9. Nagelbitaren fortsatte in under andra halvan i ett otroligt aggressivt spel mellan de två lagen.

Efter allt fram-och-tillbaka lyckades NIP säkra matchpoäng med en grym insats från bland andra Ludvig "Brollan" Brolin som på 1hp höll ut tillräckligt länge för bomben att detonera för 16-14-vinsten.


Med vinsten i hand har NIP haft en makalös drömstart i Legends Stage och står nu endast en vinst ifrån att säkra sin slutspelsplats i Majorn i Antwerpen.


I övrigt spelade G2 Esports och Imperial Esports sin andra match i Legends Stage på Ancient som blev en riktigt jämn match som G2 på T-sidan i andra halvan lyckades klämma hem med 16-12.

Matchens storsmällare var Ilya "m0NESY-" Osipov som vid matchens slut hade en 28-13 KD-rating samt en HLTV-rating på 1.68 med bland annat en fantastisk clutch på bältet.

Förlusten för Imperial innebär att de kommer elimineras om de går nit på ännu en match i Legends Stage.

Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..