×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Drömstart för NIP i Majorn — vinner öppningsmötet mot Team Vitality

2
Svenskarna levererade direkt och vann öppningsmatchen i Majorn.
Ninjas in Pyjamas fick bästa möjliga start på vårens Major-äventyr. Svenskarna vann sin öppningsmatch mot Team Vitality med 16-4 på Overpass.


NIP-duon Patrick "es3tag" Hansen och Fredrik "REZ" Sterner lade grunden för NIP:s övertygande seger. Danskens fina AWP-spel fick försvaret att se enkelt ut i den första halvleken och svenskarna säkrade hela elva rundor på CT-sidan.

I den andra halvleken vann NIP pistolrundan och efter det fick Vitality inte en syl i vädret. Svenskarna säkrade fem raka T-rundor och cementerade slutresultatet 16-4. REZ och es3tag toppade scoreboarden i slutet av kartan med 23 kills vardera.

Både NIP och Vitality kommer att spela ytterligare en bo1-match senare idag. Vilket motstånd och vilken tid svenskarna spelar avgörs först efter att alla öppningsmatcher spelats.


Samtidigt som NIP vann mot Vitality spelade Cloud9 och Outsiders på Mirage. Den matchen vann Cloud9 med 16-12.

Artikelbild: Kalle Strömgren

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..